Πολιτική Πληρωμών

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο e-shop Touch of Pure με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 • Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα
 • Paypal
 • Τραπεζική Κατάθεση στον λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς
 • Αντικαταβολή (πληρωμή κατά την παραλαβή) – Επιβάρυνση 2,50€ για αποστολές με ΕΛΤΑ Courier ή 1,00€ για αποστολές με BOX NOW στο συνολικό κόστος της παραγγελίας (ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδος)

Πληρωμή με Κάρτα

   

Εξοφλείτε την παραγγελία σας με Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα (Visa, Mastercard, Maestro) στο τελευταίο βήμα της ολοκλήρωσης της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας.

Για τη διασφάλιση της συναλλαγής και την απόλυτη εμπιστευτικότητα των πληροφοριών σας, οι πληρωμές με κάρτα πραγματοποιούνται μέσω της υπηρεσίας epay eCommerce της Euronet Merchant Services σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς.

Κατά την πληρωμή με κάρτα μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Euronet Merchant Services όπου συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας και ακολουθεί η διαδικασία ισχυρής ταυτοποίησης του κατόχου της κάρτας (3D Secure) η οποία ενισχύει το επίπεδο ασφάλειας της συναλλαγής.  Μετά την επιτυχημένη συναλλαγή λαμβάνετε email με τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Πληρωμή μέσω Paypal

Εάν διαθέτετε λογαριασμό Paypal, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για την εξόφληση της παραγγελίας σας. To Paypal είναι ένα πορτοφόλι και σύστημα πληρωμών που το χρησιμοποιούν περισσότεροι από 200 εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Κατά την πληρωμή με Paypal μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών του Paypal. Μετά την επιτυχημένη συναλλαγή λαμβάνετε email με τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση

Μπορείτε επίσης να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κάνοντας μεταφορά χρημάτων στον ακόλουθο λογαριασμό:

 • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 • ΙΒΑΝ: GR3801720190005019101170307
 • SWIFT/BIC: PIRBGRAA
 • Δικαιούχος του ανωτέρου λογαριασμού εμφανίζεται: ΚΙΟΥΠΗΣ Ι. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ή με IRIS online πληρωμή:

 • IRIS πληρωμή στον αριθμό κινητού 6971536930

Στην αιτιολογία της κατάθεσης, θα πρέπει να αναγράψετε τον αριθμό παραγγελίας καθώς και το ονοματεπώνυμό σας.
Τυχόν τραπεζικά έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.
Η κατάθεση θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε διάστημα 3 εργάσιμων ημερών από την καταχώριση της παραγγελίας σας.
Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης.

Πληρωμή με Αντικαταβολή

 • Για αποστολές με ΕΛΤΑ Courier: Επιλέγοντας αντικαταβολή εξοφλείτε την παραγγελία σας στον υπάλληλο της εταιρίας Courier κατά την παραλαβή της. Η χρήση της αντικαταβολής επιβαρύνει το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας κατά 2,50€, πέραν του βασικού κόστους αποστολής.
 • Για αποστολές με BOX NOW: Η αντικαταβολή γίνεται αποκλειστικά με χρήση Χρεωστικής/Πιστωτικής κάρτας. Θα σας αποσταλεί μήνυμα viber/sms και η πληρωμή θα γίνει με χρήση κάρτας μέσω του κινητού σας ή υπολογιστή σας, σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον, πριν την παραλαβή του δέματος από την θυρίδα. Η παραγγελία σας θα πληρωθεί κατά την παράδοση. Η χρήση της αντικαταβολής με BOX NOW επιβαρύνει το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας κατά 1,00€, πέραν του βασικού κόστους αποστολής.

Η χρήση της αντικαταβολής ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδος.

Ασφάλεια συναλλαγών πληρωμών

 

Η ιστοσελίδα μας δέχεται πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες. Για τη διασφάλιση της απόλυτης ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, αυτές γίνονται ανά περίπτωση μέσα από τα ασφαλή συστήματα της υπηρεσίας epay eCommerce της Euronet Merchant Services / Τράπεζας Πειραιώς και του Paypal, τα οποία χρησιμοποιούν διεθνή τραπεζικά πρότυπα ασφαλείας και προστασίας συναλλαγών.

Ο πελάτης μόλις ολοκληρώσει την καταχώριση της παραγγελίας, μεταφέρεται αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον του παρόχου πληρωμής. Σε αυτή τη σελίδα πρέπει να συμπληρώσει όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, κωδικός ασφαλείας [CVV/CVC/CID], ονοματεπώνυμο κατόχου κάρτας). Η επεξεργασία των στοιχείων της κάρτας του πελάτη από τα τραπεζικά ιδρύματα γίνεται αποκλειστικά και μόνο για την ολοκλήρωση της συναλλαγής, δηλαδή την αποπληρωμή των προϊόντων που έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Cookies που αναφέρονται στις σελίδες Όροι και Προϋποθέσεις και Πολιτική Απορρήτου της ιστοσελίδας μας. Επισημαίνεται ότι η εταιρεία δεν κρατά δεδομένα και στοιχεία πιστωτικών καρτών ή/και τραπεζικών λογαριασμών του πελάτη.

Φόρος εκτός ΕΕ

Για χώρες εκτός ΕΕ ενδέχεται να σας ζητηθεί να πληρώσετε τέλη εκτελωνισμού και δασμούς. H εταιρεία Touch of Pure δεν θα επιστρέψει αυτές τις χρεώσεις καθώς, δυστυχώς, δεν έχουμε κανέναν έλεγχο επί αυτών των χρεώσεων ή του κόστους που ισχύει, αφού αυτές διαφέρουν από χώρα σε χώρα.

Σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το τοπικό τελωνείο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τυχόν χρεώσεις που πιθανόν σας ζητηθεί να πληρώσετε.

Καλάθι αγορών