Πολιτική Αποστολών

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι εταιρείες ταχυμεταφορών με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι η ΕΛΤΑ Courier και η BOX NOW.

Διαδικασία παραγγελίας

Κατά την καταχώριση της παραγγελίας σας συμπληρώνετε την ταχυδρομική διεύθυνση στην οποία επιθυμείτε να αποσταλεί η παραγγελία και επιλέγετε τον επιθυμητό τρόπο αποστολής και πληρωμής.
Ο χρόνος που απαιτείται για να παραλάβετε την παραγγελία σας είναι 1-5 εργάσιμες ημέρες. Σε περιόδους αυξημένης κίνησης (περίοδος εορτών, καλοκαιρινών διακοπών ή λόγω έκτακτων συνθηκών) υπάρχει το ενδεχόμενο καθυστερήσεων.

Τρόπος αποστολής

1. Αποστολή με ΕΛΤΑ Courier

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται με ΕΛΤΑ Courier σε όλη την Ελλάδα και παραδίδονται στο χώρο σας.

 • ΕΛΤΑ Courier
 • Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες αξίας προϊόντων 50€ και άνω (δηλαδή 8 τμχ. και άνω).
 • Έξοδα αποστολής 3,30€ για παραγγελίες αξίας κάτω των 50€.
 • Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή (μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας) υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,50€.

2. Αποστολή με BOX NOW

     

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται με BOX NOW και τοποθετούνται σε θυρίδες (lockers) που υπάρχουν σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη, εκτός των Νησιών, από όπου παραλαμβάνετε εσείς την παραγγελία σας.

 • BOX NOW
 • Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες αξίας προϊόντων 50€ και άνω (δηλαδή 8 τμχ. και άνω).
 • Έξοδα αποστολής 2,00€ για παραγγελίες αξίας κάτω των 50€.
 • Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,00€. Η αντικαταβολή με BOX NOW γίνεται αποκλειστικά με χρήση Χρεωστικής/Πιστωτικής κάρτας. Θα σας αποσταλεί μήνυμα viber/sms και η πληρωμή θα γίνει με χρήση κάρτας μέσω του κινητού σας ή υπολογιστή σας, σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον, πριν την παραλαβή του δέματος από την θυρίδα. Η παραγγελία σας θα πληρωθεί κατά την παράδοση.

Βασική περιγραφή της υπηρεσίας BOX NOW:

Η υπηρεσία BOX NOW αφορά την πλέον οικονομική, ασφαλή, γρήγορη και απλή υπηρεσία μεταφοράς και παράδοσης αποστολών με τη χρήση Αυτόματων Μηχανημάτων Παραλαβής Δεμάτων (Lockers).

Πως λειτουργεί;

Συνοπτικά:

 • Κατά την παραγγελία σας επιλέγετε το Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων το οποίο σας εξυπηρετεί. Υπάρχει δίκτυο 1200 εγκατεστημένων locker το οποίο θα φτάσει στα 1600 το 1ο εξάμηνο του 2023. Για να δείτε τα ενεργά lockers, ακολουθήστε το σύνδεσμο www.boxnow.gr/locker-finder.
 • Λαμβάνετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την συλλογή της παραγγελίας σας και έναν προσωπικό κωδικό (PIN).
 • Επισκέπτεστε και πληκτρολογείτε τον κωδικό που λάβατε στο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων της επιλογής σας και αυτόματα ανοίγει μια θυρίδα (locker) από την οποία συλλέγετε την παραγγελία σας.
 • Τα Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής δεμάτων της BOX NOW λειτουργούν 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα (24/7) εξασφαλίζοντάς σας πλήρη πρόσβαση για παραλαβή, όποτε και όταν εσείς θελήσετε, χωρίς να περιμένετε τον υπάλληλο κούριερ.
 • Ο χρόνος παραμονής του δέματος στη θυρίδα του επιλεγμένου locker θα είναι τουλάχιστον 48 ώρες, με ανανέωση του χρόνου για επιπλέον 24 ώρες κατόπιν αιτήματος του παραλήπτη, μέσω της ιστοσελίδας της BOX NOW. Ακολούθως, το δέμα θα μεταφέρεται στις εγκαταστάσεις της BOX NOW από όπου θα έχει το δικαίωμα να το παραλάβει ο παραλήπτης, εντός πέντε (5) ημερών, οπότε και θα επιστρέφεται στον αποστολέα.

Η υπηρεσία BOX NOW εξυπηρετεί όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη – για αποστολές στη νησιωτική Ελλάδα (πλην της Κρήτης) δυστυχώς δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία BOX NOW προς το παρόν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα www.boxnow.gr.

Κατάσταση παραγγελίας και εύρεση αποστολής

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε την κατάσταση εκτέλεσης της παραγγελίας σας μέσα από τις πληροφορίες του Λογαριασμού σας.
Η ενημέρωση για την αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται με email. Μετά την παράδοση της παραγγελίας στην εταιρεία ταχυμεταφορών μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της καταχωρίζοντας τον αριθμό αποστολής που σας έχουμε αποστείλει στον σύνδεσμο www.elta-courier.gr/search για αποστoλές με ΕΛΤΑ Courier ή στον σύνδεσμο www.boxnow.gr για αποστολές με BOX NOW.

Χρόνοι παράδοσης

 • Αποστολές στην ηπειρωτική Ελλάδα 1 έως 4 εργάσιμες ημέρες
 • Αποστολές στη νησιωτική Ελλάδα 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες

Οι ανωτέρω χρόνοι παράδοσης της παραγγελίας είναι ενδεικτικοί όπως μας γνωστοποιούνται κάθε φορά από τις εταιρείες ταχυμεταφορών και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν επιπλέον καθυστερήσεις.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με απλό ταχυδρομείο (συστημένο) και δεν πραγματοποιούνται αποστολές που υπερβαίνουν το 1 κιλό. Το κόστος αποστολής είναι 19,50€ και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 4-14 εργάσιμες μέρες (μετά την ημέρα κατάθεσής τους) όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (www.elta.gr) και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν επιπλέον καθυστερήσεις. Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες καθαρής αξίας προϊόντων 100€ και άνω (δηλαδή 15 τμχ. και άνω).

Καλάθι αγορών