Πολιτική Επιστροφών

Τα προϊόντα μας πληρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές που ορίζονται από τον νόμο και στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη χρήση του προϊόντος μας. Αν για οποιονδήποτε λόγο, δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να επιστρέψετε μέρος ή όλα τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Σε αυτή την περίπτωση επιστρέφονται τα χρήματα που καταβάλατε ή αντικαθιστάται το προϊόν με ένα άλλο της αρεσκείας σας.

Διευκρινίζεται ότι τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πρέπει να είναι φθαρμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και οι ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Επισημαίνεται ότι τα επιστρεφόμενα προϊόντα οδηγούνται προς καταστροφή και όχι προς επαναπώληση για λόγους υγιεινής. Για την επιστροφή ενός μη ελαττωματικού προϊόντος το κόστος επιστροφής και επαναποστολής επιβαρύνει τον πελάτη.

Θα πρέπει ακόμη να προηγηθεί επικοινωνία τηλεφωνική στο 210-9601243 (Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-16:00) ή μέσω e-mail στο info@touchofpure.gr για να σας δοθούν οδηγίες.

Λανθασμένη αποστολή

Σε περίπτωση λάθους στην παραγγελία που οφείλεται σε υπαιτιότητα της εταιρείας (όπως αποστολή λάθος προϊόντος, αποστολή λανθασμένης ποσότητας προϊόντων, λανθασμένη τιμολόγηση, αποστολή ελαττωματικού προϊόντος), η εταιρεία αναλαμβάνει την αντικατάσταση της παραγγελίας ή την πλήρη επιστροφή των χρημάτων, κατόπιν γραπτής συμφωνίας με τον πελάτη.

Παραλαβή κατεστραμμένων προϊόντων

Σε περίπτωση παραλαβής προϊόντος σπασμένου μέσα στη συσκευασία αποστολής, παρακαλείστε να ενημερώσετε την εταιρεία μας εντός 24ώρου από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας (στέλνοντας 1 φωτογραφία), ώστε να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση του προϊόντος με δικά μας έξοδα. Πέραν αυτού του χρονικού διαστήματος, η αντικατάσταση δεν θα γίνεται δεκτή.

Ακυρώσεις παραγγελιών

Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας, παρακαλούμε στείλτε μας e-mail στο info@touchofpure.gr ή καλέστε στο 210-9601243 (Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-16:00). Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας, όπως αποδεικνύεται από τα σχετικά παραστατικά της εταιρείας ταχυμεταφορών.

Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Καλάθι αγορών